Om

cropped-anna-pt-org.jpg

MotivAnna är en sann mångsysslare, nyfiken på det mesta. Lic. personlig tränare, legitimerad sjuksköterska, friskvårdskonsulent och diplomerad hälsocoach, men även ingenjör och journalist.

Har egen gedigen erfarenhet av att vara soffpotatis. Skolkade från skolgymnastiken, åt wienerbröd till middag och fick blodsmak i munnen av att springa till bussen. Har varit stamkund på Viktväktarna och bantat mig genom livet. Har nog gått ner ca 70 kg skulle jag tro. Nej, jag har inte vägt 70 mer än idag. Jag har gått ner tio och upp tio och ner tio och … Som mest minus 20 kg en gång.

Upptäckte betydelsen och glädjen av hälsa och motion först på ”äldre” dagar och vet precis hur det känns att inte orka, att inte förstå hur man hittar sina magmuskler och att tro sig inte kunna.

Nu står många olika träningsformer på agendan. Jag håller klasser i SomaMove, STOTT Pilates, Funktionell träning, Globalyoga och core. Dessutom håller jag ”Jag önskar att jag kunde springa”-klasser, Som personlig tränare hjälper jag Dig gärna att hitta både motivation, perfekt teknik, styrka och ork.

Jag tycker inte om att tala om träning som något man gör för att bli ”snygg”. Jag tränar för att bli stark, smidig, orka mer, få bättre balans, bli mjukare i kroppen, undvika smärtor. Jag tränar för att må bra. Om jag blir snyggare är det en bieffekt.

Motiverande samtal och coaching är en viktig del i det jag gör. Jag är en envis och frihetsälskande person utöver det vanliga. Känner mig instängd så snart någon börjar pracka på mig deras bästa råd. Det samma gäller mitt förhållningssätt till mina kunder. Du bestämmer över ditt liv. Du behöver varken träna eller äta sallad om du inte vill. Om du däremot vill ha hjälp att hitta motivation till något du önskade att du orkade vilja – då kan jag hjälpa dig. Vill du ha råd av mig kommer du att få det. Vet du redan vet vartåt du vill – då kör vi!

Utbildning

Globalyoga, River guide
Personlig tränare, The Academy
Leg. Sjuksköterska, Röda Korsets Sjuksköterskeskola
Friskvårdskonsulent, Bosön
Diplimerad Friskvårdscoach, Coachcentrum
Motiverande Samtal, GIH
SomaMindinstruktör
SomaMoveinstruktör
STOTT Pilates Advanced Matwork, Stockholm Pilates Center
Kost vid träning, Umeå universitet
Kostrådgivare, Bosön
Friskvårdsmassör, Bosön

Därtill har jag gått på JMK och KTH och har ett antal hundra högskolepoäng i allt från filosofi till swahili och vågrörelselära.

Jag driver Motivana AB och håller då mest till på Hälsokällan Gärdet samt konsultar för främst
Niana AB.

Kan jag göra något för dig? Skriv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s