900 kr per pilatespass (reviderat: 360)

Pilates är det som gäller i år. Inte bara att hålla klasser, utan att träna själv. Det blev mitt nyårslöfte, trots att jag aldrig ger sådana.

Somliga klasser, som SomaMove, ger ju väldigt mycket träning till den som håller passet, men med pilates är det annorlunda. Det blir nästan ingen träning alls när jag håller ett pass. Jag har fullt upp med att korrigera och peta på deltagarna.

Det är framför allt min rygg som vill ha mer pilates. Alltså fick den allt ondare ryggen ett  årskort på pilatesträning i julklapp.

Kan jag inte träna själv bara? Jo. Men blir det av då? Näe, inte alls på samma sätt. Det blir inte lika bra. Även jag vill ha någon som pillar på mig och korrigerar allt jag gör.

9000 kr kostar årskortet. Och för det får jag bara olika pilatesklasser. Dyrt tycker jag. Jag som är snål av naturen.

Men det som är bra med ett årskort är ju att jag själv kan bestämma hur dyrt det ska bli. På sätt och vis. Än så länge har passen kostat 900 kr/st. Jag har alltså varit på tio klasser.

Var medlem på Sturebadet ett år. Med inkluderad frukost och träningskläder och badrock och eget skåp och allt. I slutet av året hade varje tillfälle kostat 134 kr, om jag inte minns fel. Men då fick jag jobba hårt! Undrar hur billiga mina pilatesklasser kan bli i år…

UPDATE 15/2: Nu ligger vi på 360 kr/pass.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s