Ny pilatesskola

Privatlektion i Pilates i fredags. Hurra! Det är så vansinnigt roligt och svårt och lärorikt 🙂

Det finns ju olika Pilatesskolor och jag har gått STOTT lärarutbildning. Nu försöker dock en ny skola – Basi – ta sin in på marknaden.  Deras tyska examinator var här i fredags för att hålla ett pass, ett informationsmöte och examinera de första lärareleverna. Till passet var det bara jag som kom! Hurra! Jag fick en privatlektion av ett verkligt proffs!

Det är det som är som vansinnigt kul med pilates. Det finns så mycket mer att lära. Och det var jättespännande att se de små skillnaderna mellan skolorna och få pröva på att använda lite olika muskler i olika övningar. Jag lärde mig massor! Det finns ingen annan träningsform – som jag har testat – där en privatlektion ger mer än i pilates.

STOTT är en kvalitetsstämpel som jag är glad att jag har men jag är också tacksam om det kommer fler spelare in på marknaden. Vore roligt att träffa någon som tränat i båda skolorna och gått båda utbildningarna. Examinatorn för Basi var i alla fall vansinnigt trevlig, vänlig och pedagogisk så jag gissar att deras utbildning är bra.

Om du vet mer om Basi får du gärna skriva till mig!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s