Liv utan piller finns inte…?

Det är något väldigt fel på kostrådgivare. Ja, inte alla förstås, men nu har jag lite för många i mitt flöde på Facebook.

Blandat med inlägg med bilder på hälsosmoothies och härliga örter kommer: “Det är omöjligt att få i sig allt man behöver idag utan att ta kosttillskott. Grönsaker är inte lika nyttiga som tidigare och inte ens jag – som äter bland de nyttigast i världen – klarar av att ge min kropp det den behöver. Förstör inte din hjärna, ditt hjärta, din kropp!”

Allvarligt. Lägg av. Ta ett steg tillbaka och ta ett lite större perspektiv. Titta ut över världen och fundera på vad de flesta människor äter. Ja, de flest kan äta bättre, men jag tycker den här skräckpropagandan är ett hån mot hela världens befolkning. Människor runt om i hela världen lever goda liv, klarar av att arbeta och tänka och skratta och njuta. Eller vad menar ni kosttillskottsmänniskor? Att 95 % av världens befolkning är förstörda? Att de flesta i världen har förstörda hjärnor? Kanske så till den grad att de inte längre är lika intelligenta som ni?

Om de köper de kosttillskott som ni – som av en händelse – råkar vara återförsäljare av har ni kanske i och för sig rätt. Då är de ointelligenta.

Lyssna inte på någon som inte kan sätta ihop en näringsriktig måltid utan piller.

kosttillskott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s