Plötsligt händer det

Nu hände det. För första gången. Fantastiskt att det dröjt så länge!
Jag har en något besvärlig rygg. (Två destruerade diskar, tre diskbråck och lite andra förändringar. Ok, mycket besvärlig.) Går hos sjukgymnast sen länge och tränar utan hopp om att bli ”frisk” men med förhoppning att inte bli sämre. Gör allt jag bara kan, pilates, yoga, styrketräning.
Håller träningspass och instruerar många övningar varje dag. Kan knappt gå då och då. Men aldrig, magiskt nog, har dessa två sammanfallit. Aldrig har ryggontet hindrat mina pass och instruktioner. Inte förrän igår.
Kände hur det blev värre och värre under dagen. När jag skulle instruera sista kunden i hur situpstestet ska göras gick det bara inte. Totalt stopp.

Det fick bli muntlig instruktion.
Och när jag sen skulle stiga av tunnelbanan ville inte benen. Lyckades till sist ta ett litet steg precis innan dörrarna stängdes bakom mig. Där blev jag stående en stund innan benen ville igen.
Jag tror faktiskt jag anar orsaken. En övning jag inte borde ha gjort. Inte bör göra. Bör ta bort. Hoppa med böjd rygg. Tyvärr bli det nog inga gladapahopp mer för min del. Får hitta på en egen variant.
Men det är faktiskt ändå amazing att det gått bra så här länge. Nu lite vila.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s