Yppig nakenchock på gymmet

bum

Med de yppigaste av bröst, fastaste och rundaste av rumpor och slankaste av ben steg hon in i duschrummet på gymmet. Guds mest perfekt skapta kvinna.

Det hände idag. Jag såg henne. Livs levande. För första gången i mitt liv såg jag ”mänsklig perfektion”.

Jag hade tränat. På gymmet. Stod och duschade. Det var då hon kom. Så naken som hon en gång skapades. Denna perfekta upplaga av mänskligheten.
Jag ska inte gå in på en detaljbeskrivning av denna kvinnas kropp. Det kan blir lite för märkligt, känner jag. Nöj er med att allt, allt, allt var jämnt och mjukt och fast och välsvarvat och symmetriskt.

Och tjejen visste det också. Tänk er själva. Hur gott självförtroende har man inte om man medan man duschar passar på att jogga lite på stället, göra utfall, höga knän, knäböj och lite yogapositioner? Japp, du läste rätt. Denna sköna donna utförde ett litet träningspass med vattnet sensuellt strilande ner över de långa håret och den välinoljade kroppen. Som ni förstår var vi fler som hade svårt att låta bli att titta.

Men det mest spännande med det här var ju trots allt att jag blev så otroligt förvånad. Med tanke på alla de så ”perfekta” kroppar som vi möts av i tidningar, på reklampelare och i filmer får man ju en bild av att det är så världens kvinnor ser ut. Det är lätt att tro att alla i hela världen (utom en själv) har fotomodellslook. Men med tanke på hur chockad denna uppenbarelse gjorde mig blev det vansinnigt tydligt att detta var något out of this world.

Det är synd, eller hur? Att vi ska gå här och tro att vi inte duger för att vi inte ser ut som något jag aldrig i verkliga livet sett förrän idag. Efter 46 års levnad. Synd att vi ska få en så skev bild av verkligheten.

Men nu vet jag i all fall att den finns i verkligheten! Jag har skådat enhörningen.

(Nix, jag tog inte telefonnumret.)

(Å här kan vi ju ta en repris på denna också:
http://hyllat.se/45-sekunder-sinnessjuka-skonhetsideal/ )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s