20 timmars träning utan träningsvärk

yogaplayitas

Hemma efter en veckas träningsläger på Playitas, Fuerteventura. 1227 minuters träning på en vecka. Ganska nöjd! 🙂

En himla massa pass blev det. Av olika typer av träning och kvalité. Löpning, core, crossfit, yoga. Till och med ett danspass och ett steppass.

Det intressanta är att jag först nu, efter ett dygn utan träning, börjar få träningsvärk. Under veckan, när jag bara körde på, hade jag inte ont i princip någonstans. Visst var jag matt i slutet på veckan. Då blev det mest motion, ingen träning. Otroligt matt. Fanns inte kraft till ett enda grodhopp på sista passet. Men jag hade i alla fall ingen träningsvärk mellan sessionerna.

För att man som vanlig dödlig människa ska klara av 20 timmars träning får ju passen inte vara för hårda heller. Lagom hög belastning under lång tid. Som ultralöpning. Fast nu åkte jag ju med AerobicWeekends så jag kan nog snarare kalla mig ultraaerobicare nu. (Fast just aerobicspassen besökte jag ju inte så ofta. Det är det där läskiga med koordination – som jag vet att jag behöver – men inte riktigt tagit tag i ännu 🙂

Uppenbarligen klarar kroppen i alla fall, vad vi kanske tycker, en vansinnig massa träning. Månne är vi kanske gjorda för att röra på oss så där tre timmar per dag med lite rusher då och då. Kanske är det inget konstigt alls med det.

(En recension av Playitas och Aerobicweekends? Kommer. Vs. Springtime och Monte Gordo.)

3 kommentarer

  1. Vad kul! Då var du där samtidigt som en kompis till mig. Själv har jag varit där två ggr, senast i nov -13 då jag hade en kanonvecka. Jag tycker Playitas slår Monte Gordo i allt utom löpstigar. MYCKET bättre mat, t ex.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s